Prowind Solar onthult Solar Transferium tijdens Solar Solutions International

Prowind Solar heeft het Solar Transferium onthuld: een slim laadplein voor elektrische auto’s met een overkapping van zonnepanelen. Een aansluiting op het elektriciteitsnet is daarbij niet per se nodig. Solar Magazine heeft hier een mooi artikel over geplaatst.

Met een enthousiast team werd drie dagen lang hard gewerkt op de beurs om het Solar Transferium onder het voetlicht te brengen. Dit resulteerde in mooie contacten en opdrachten. Op de tweede en derde dag van de beurs kregen we versterking door collega’s van het Lanova team. Dat was soms ook nodig, gezien de grote aanloop tijdens de beurs. Het waren lange maar vooral leuke dagen, met veel gezelligheid en teamspirit.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Solar Transferium voor uw bedrijf of terrein, dan kunt u contact opnemen met ons team via: Contact